ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ’ – Δ’ Απέναντι στην ΕΝΑΔ θα πάρουμε το νταμπλ . Κάλεσμα σε όλους τους Ασσιώτες να ενισχύσουν την προσπάθεια .

Μήνυμα γιορτής ενόψει του τελικού Κυπέλλου Κόκα-Κόλα Γ’-Δ΄ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Στάδιο ΓΣΠ.

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης στη σύντομη ομιλία του συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό και ευχαρίστησε την χορηγό εταιρεία Κόκα-Κόλα για τη στήριξη της στη διοργάνωση. Παράλληλα, κάλεσε τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον τελικό σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου.


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Ο Πρόεδρος της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς κ. Μάριος Αβραάμ αφού ευχαρίστησε την ΚΟΠ, την χορηγό εταιρεία, την LTV και τις αρχές του Σταδίου ΓΣΠ, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Συγχαρητήρια στον Εθνικό Άσσιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Άσσιας κ. Αντώνης Μαυρής ανέφερε με τη σειρά του:

«Αυτός ο τελικός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλους τελικούς σε θέμα διοργάνωσης. Είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο για τους παίκτες. Ευχαριστούμε την χορηγό Κόκα-Κόλα, την ΚΟΠ, την LTV καθώς και το ΓΣΠ. Είναι τιμή μας που θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο».

Καλώ όλους τους Ασσιώτες και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να βρεθούν στο γήπεδο και να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή».

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

«Θέσαμε δυο στόχους στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ο ένας ήταν το πρωτάθλημα το οποίο κατακτήσαμε και ο άλλος ήταν το Κύπελλο. Ο τελικός αυτός είναι μεγάλο γεγονός για τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή» τόνισε ο αρχηγός του Εθνικού Γιώργος Κωστή.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ 16:00
Ο τελικός θα αρχίσει στις 16:00 και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 14:30. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα δέκα ευρώ (γενική είσοδος) και στα πέντε ευρώ (μαθητικά). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από την LTV.

ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και Εθνικός 'Ασσιας συμμετέχουν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, που ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2008/2009.

Το πρώτο τρόπαιο κατέκτησε η Ελπίδα Ξυλοφάγου που επικράτησε στον τελικό με 2-1 του Διγενή Ορόκλινης στην παράταση.

Στην περσινή διοργάνωση (2009/2010) τον τίτλο κατέκτησε ο Χαλκάνορας που νίκησε στον τελικό με 1-0 την ΑΕΚ Κουκλιών.

Πηγή: ΚΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου